pro justitia.jpg

Heeft u een brief of exploot ontvangen?

Indien u een brief of exploot heeft ontvangen, is het van het grootste belang dat u reageert. Stilzitten lost geen enkel dossier op. U kan ons steeds contacteren met vragen tot afbetaling of regeling. Elke afbetaling dient u schriftelijk aan te vragen waarbij u ons een kort overzicht geeft van uw inkomsten en uitgaven zodat wij een realistisch beeld krijgen van uw financiële situatie. U kan voor betaling de hieronder voorziene knop gebruiken.

BETAAL HIER
20180328_bdmv_319.jpg

Opmerkingen

Wij dragen dienstverlening hoog in het vaandel. Desondanks kan het altijd zijn dat u over de behandeling van uw dossier een opmerking heeft. Via de knop hieronder kan u een formulier invullen en ons overmaken. Uw opmerkingen worden ernstig behandeld. 

Opmerkingen
20180328_bdmv_311.jpg

Privacy

Wij zijn er ons van bewust dat u vertrouwen in ons stelt. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen.

U dient er zich evenwel bewust van te zijn dat Agerant CVBA niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacybeleid van de Agerant CVBA te aanvaarden.

Agerant CVBA respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en zij draagt zorg voor de persoonlijke informatie die u verschaft.

Lees meer

Privacy Policy Cookie Policy

Webdesign by Umbrace